B&B Kamers

Er zijn twee b&b kamers voor twee personen met elk een eigen badkamer. Elke kamer heeft de beschikking over een eigen zitje met tv. Op de benedenverdieping is een gezellige loungeruimte waar u ‘s avonds heerlijk kunt zitten lezen, een spelletje doen of eventjes uw mail checken op uw laptop of tablet.

Prijs voor twee personen op basis van logies met ontbijt voor 2 nachten is vanaf  € 180,- (meerdere nachten op aanvraag).

Familiekamer

Ook is er een familiekamer (103) met vier eenpersoons boxspringbedden, ook weer met eigen badkamer. Deze kamer heeft ook de beschikking over een tv en een zitje. Ontbijt wordt geserveerd in de vorm van een ontbijtbuffet.

Prijs voor vier personen op basis van logies met ontbijt bedraagt € 150,- per nacht, meerdere nachten € 140,- .
Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting € 1,90 p.p.p.n., kinderen tot de leeftijd van 12 jaar zijn vrijgesteld van toeristenbelasting.

Duurzaamheid

De boerderij is goed geïsoleerd naar moderne normen en heeft deels een goed isolerend rieten dak. De vloerverwarming in de boerderij wordt hybride verwarmd met zonnecollectoren in combinatie met een cv-ketel. Ook het kraanwater wordt door de zonnecollectoren verwarmd. De zonnepanelen zorgen voor de eigen elektriciteit. Om kraanwater te besparen worden de toiletten gespoeld met water opgepompt uit een eigen bron.
IMG-20180415-WA0002 (1)
20210418_182018